Szelepes szájmaszk a zavartalan munkához

szelepes szájmaszk
február 16, 2022 0 Comments

Bárhol dolgozik az ember, ahol nagy mennyiségben halmozódik fel károsanyag, por, füst, célszerű beszerezni a megfelelő védőeszközt, hiszen a belégzés miatt sokkal súlyosabb árat fizet az ember.

A cég weboldalán ezért többféle szelepes szájmaszk közül válogathatunk, egyrészt munkahelyi célra, de akár a jelenlegi járványhelyzet miatt is foganatosítható. A webshop által forgalmazott szelepes szájmaszkok hatékony légzésvédelmet biztosítanak minden ipari környezetben. A csésze alakú termékek két rugalmas gumiszalagból készült fejpánttal rögzíthetők a fejre. A maszkon található egy állítható orrcsipesz az orral érintkező bélés és a szűrőanyag rétegei között, amely a jó záródás érdekében funkcionál, ezáltal különböző arcméretekhez igazítható.

A szelepes szájmaszk nevében szereplő alkatrész egy kis légzési ellenállású kilégzőszelep, ami minimalizálja a páratartalmat és a hőt a maszk belsejében, ennek köszönhetően a légzés is könnyűvé válik, és a meleg vagy nedves munkahelyen is zavartalanul használható a termék. A szelepes szájmaszkok R és D jelöléssel vannak ellátva.

Előbbi meghatározása, hogy az arclapok egynél több műszakban is újra használhatók, utóbbi jelzése, hogy az arcrész eleget tesz az eltömődésállóság követelményeinek, mindamellett, hogy magas szűrési hatékonyságot kínál nagyon poros közegben is, így nagyfokú izolációt biztosít. A szelepes szájmaszk többféle kivitelezésben megvásárolható a honlapról, egyenként, vagy 10 darabos csomagolásokban.