Miért járunk jól akkor, ha költöztetési céget bízunk meg ezzel a feladattal?

költöztetés
július 5, 2021 0 Comments

Számos egyéni tényező befolyásolhatja azt, hogy a különböző családoknak milyen igényei lesznek akkor, amikor új házba kell költözniük. Van, akinek sok saját bútora van, de van olyan család is, akik inkább az új üres otthonba rendelnének új bútorokat, ez a kérdés valóban minden háztartás esetében egyedi.

Az viszont biztos, hogy ha költözés előtt állunk és vannak bútoraink, melyeket át kell vinni az új helyre, akkor a költöztetés dátumát jó előre le kell egyeztetni a szállításban segítő céggel.

Érdemes idejében elkezdeni a készülődést a költözésre, például vannak teendők, melyeket a költöztetés előtt két hónappal érdemes meglépnünk: mondjuk a háztartási cikkek szelektálása, selejtese, az adományba küldése, valamint a még szükséges lakberendezési tárgyak beszerzése, melyeket majd az új helyre viszünk.

A költöztetés előtt egy hónappal elkezdhetjük összegyűjteni a dobozokat, a buborékfóliát, a ragasztószalagot, újságpapírt, azaz mindent, amit majd a csomagoláshoz fogunk használni.  Ha biztosra szeretnénk menni, akkor a költöztetésben szükségünk lesz egy jártas szakemberekből álló szállító cég segítségére, ilyenek mondjuk a Franko-Teher költöztetésnél dolgozók is, akikkel érdemes már egy hónappal előre leegyeztetni a szállítás időpontját.

A költözés hetén meg kell kezdenünk a pakolást, fóliázást, dobozolást. A célunk költözés előtt az, hogy az utolsó napra minden készen álljon, s aznap már csak azzal kelljen foglalkozni, hogy átszállíttassuk a csomagokat és a bútorokat az új címünkre. A szakemberek már segíteni fognak abban, hogy a csomagokat levigyük a furgonokba, ahogy a kocsiban való elrendezéséről is gondoskodni fognak.