Magyar Falu Program 2022 – A Faberland segít!

Magyar Falu Program 2022 játszótér
május 22, 2022 0 Comments

Nagy örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a Faberland kft.-nél idén is örömmel állunk rendelkezésre a Magyar Falu Program 2022 keretében kiírt pályázat megvalósításában.

A Magyar Falu Program 2022-nek az egyik alprogramja az „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” című pályázat. Erre a pályázatra olyan pályázó települések jelentkezését fogadják el, melyeknek lakossága 5000 fő alatti létszámmal rendelkezik. Az említett települések óvodái és önkormányzatai mind pályázhatnak óvodai játszóudvar telepítésére vagy közterületi játszótér megvalósítására, fejlesztésére.

A pályázat kiíróinak nem titkolt célja, hogy a vidéki kistelepülések népességmegtartását és népességnövekedését fokozzák. Ennek érdekében a Magyar Falu Program 2022 által megvalósulhatnak olyan beruházások, amelyek segítik az adott településen élő gyermekek testi és lelki fejlődését, illetve újabb szabadidős tevékenységre adnak lehetőséget a családok számára.

Magyar Falu Program 2022 segítségével a településeknek lehetősége nyílik az óvodai játszóudvarok, illetve a közterületi játszóterek fejlesztésére, új játszóterek telepítésére, már meglévő játszóeszközök felújítására, óvodai játszóudvar bővítésére és új játszóeszközök beszerzésére is.

A Faberland kft. mindenben segít! Legyen szó a tervezésről, a pályázat benyújtásához szükséges szakanyagok összeállításáról vagy a játszótér teljes kivitelezéséről, a célunk az, hogy megkönnyítsük a teljes folyamatot az Ön számára.

Magyar Falu Program 2022 – Munkáljuk együtt gyermekeink jövőjét!