Légy saját fotósod

május 27, 2021 0 Comments

Tökéletes a pózod, a világítás is pont megfelel, és a háttérben sincs senki. A barátod ellövi a képet, visszaadja a telefonod – és csalódottá tesz az eredmény. Bárcsak te állhattál volna a kamera mögött! Az AiryCam segítségével ez lehetséges.

Töltsd le az AiryCamet két eszközre, és fotó készítésekor a saját telefonodon használhatod a kioldógombot a barátod telefonjának kamerájához.

Győződj meg róla, hogy mindkét telefon ugyanazon a wifihálózaton van. Ha nincs elérhető wifi, létesítsetek hotspot kapcsolatot. Látni fogod a kijelződön a másik telefon nevét; küldj neki felkérést. Ha a másik fél elfogadja, valós időben fogod látni a saját képernyődön, amit az ő kamerája lát.

Ha túl messze vagy, hogy beszéljetek, használd a „Hold to talk” funkciót a jobb alsó sarokban. Tartsd lenyomva, vedd föl a mondókád, majd engedd fel, üzeneted pedig továbbítva lesz barátod telefonjára: „Kicsit balra. Tegyél a keret közepére!”

Szeretnéd megtalálni a megfelelő pózt? Koppints a jobb alsó sarokban a kereső gombra, és mindkét telefonon egyszerre felbukkan a póz funkció.

Póz, fények, beállítás… Koppints az időzítőre, hogy három vagy öt másodperces késéssel lődd el a fotót. Az elkészült felvétel automatikusan a telefonodra kerül. Ha te állsz a kamera mögött, garantált, hogy minden kép tökéletesen sikerül rólad.