Asztali számítógép a blogoláshoz?

Asztali számítógép
október 21, 2021 0 Comments

Tehát az asztali számítógépek elavult régi dobozok, igaz? Talán nem is annyira. Az igazság az, hogy az „elavult” vagy „modern” meghatározása szubjektív. Ami a blogolást illeti, mivel a követelmények olyan kevesek, és az asztali számítógépek rengeteget fejlődtek a 2000-es évek eleje óta, valójában tökéletesen használhatóak.
A legjobb számítógépnek (blogoláshoz) gyors internetre, jó billentyűzetre, tisztességes monitorra és megfelelő RAM-ra van szüksége. Amíg az asztali számítógép nem régebbi egy évtizednél, nem értem, miért nem működne.
Az egyetlen igazi hátránya, hogy nem viheti magával bárhová. Tehát ha el kell vinnie az eszközt különböző helyekre, ez biztosan nem opció. Mások számára a legjobb eszköz, ami a blogoláshoz nagyon jó lehet, az pont egy asztali számítógép! Nem a legmenőbb eszköz a birtokában, de a hasznosság minden alkalommal legyőzi a menőséget!
Amikor laptopot választ a blogoláshoz, sok szabadságot élvez. Ahogy én látom (és a tapasztalataim szerint), a blogolás néha szükségessé teheti a fénykép- és videószerkesztő szoftver használatát, de többnyire csak írásról szól.

Azoknak, akik szeretnek videókat készíteni, szükségük lehet valamivel csúcskategóriásabb termékre. Tehát amikor kiválasztja a legjobb laptopot a blogoláshoz, válasszon legalább 4 GB RAM-mal és Core i3 processzorral rendelkezőt.
Asztali számítógép mellett döntene? Szuper! A legjobb számítógép a blogolásra az, amelyiknek kellően nagy monitorja van – azt mondanám, hogy az ideális 15,6 és 17 hüvelyk között van. Ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba, különben furcsának és túl nagynak érezheti a mérete miatt. Ettől eltekintve győződjön meg arról, hogy a RAM, a merevlemez és a grafika elegendő – különösen, ha fénykép/videó szerkesztést végez.