Astracraft

május 11, 2021 0 Comments

Lépj be az Astracraft futurisztikus garázsába, és állítsd össze álmaid robotját. Ezután teszteld alkotásodat az online ütközetekben – vagy csak menj egy békés kört néhány igazán lélegzetelállító világkörül.

Gondosan szereld fel gépedet segédrakétákkal, fegyverekkel és tucatnyi egyéb modullal. Vagy ha azonnali akcióra vágysz, válassz egy előregyártott felszerelést, és ugorj bele például a csapatharcokba, a kartversenyekbe vagy a battle royale mérkőzésekbe.
Tervezd meg a tökéletes harci gépet, és tarold le a csatamezőt! Az óriáskard opcionális (bár ajánlott).

Ha komoly kárt szenvedett a robotod egy csatában, bölcsen teszed, ha lebontod egészen a fürge középpontjáig. Átmenetileg sérülékeny lesz, de gyors, és nehezen eltalálható. Süvíts el vele egy biztonságos helyre, majd építsd újra, és szállj be megint a csetepatéba.

A csikorgó csatáktól messze, az építőrendszerrel szabadon szárnyalhat a képzeleted. Hozz létre nyolclábú pókrobotot, melyet plazmapengék borítanak. Építs álcázott légpárnás hajót hosszú hatótávolságú ágyúkkal és távirányítású rakétákkal. Még kosárlabda mód is van, ahol a játékosok robotdinoszauruszok!

Az Astracraftnak annyira sok beállítási lehetősége és játékmódja van, hogy biztosan találsz olyat, amit imádni fogsz. Szállj be hát álmaid monstrum robotjába, és indulás!