Ajándékkatalógus: játékok fiúknak

játékok fiúknak
december 12, 2022 0 Comments

Fiúgyermek, unokaöcs vagy csak a kolléga gyereke? A karácsony az ajándékozás ünnepe, nem csak közeli hozzátartozóinkat, de barátainkat is szeretnénk olyan ajándékokkal meglepni, aminek biztos örülnének. De milyenek a játékok fiúknak? Hadd segítsünk a következő listával!

Kezdjük a legkisebbeknél! 1-2 éves korban a gyerekek már járnak, kezdenek beszélni, a világ kinyílik előttük. Egy kisfiú számára ebben az időszakban egy szett autó vagy dinók nagy örömet tudnak okozni. Sőt, mivel ebben a korban már elkezdik tanulni a toronyépítést, majd 3 éves kortól komplexebb dolgokat is már építenek, építőkockák vagy a Duplo szett remek játékok fiúknak!

3 éves kortól fontos része lesz a szerepjáték a gyerekek fejlődésének, tehát válasszunk olyat, ami ezt a játéktípust támogatja. Az alábbi szerepjátékot imitáló játékok fiúknak tökéletesek lehetnek: a rendőr és orvos szettek, kis autók és pályák, de akár egy kis konyhát vagy annak tartozékait kapja a fiúcska. A szerepjáték az élet több területén segíti és tanítja a gyerekeket, többek között a társas kapcsolatokban való viselkedést.

Játékok idősebb fiúknak, tinédzsereknek? Ilyenkor az érdeklődés már inkább a számítógépes játékok felé fordul. Habár nem annyira személyes, de ma már akár ajándékutalványt is ajándékozhatunk, így meg tudják venni azokat a számítógépes játékokat, ami őket leginkább érdekli.

De ha szimpatikusabbak az analóg játékok, vannak kifejezetten olyan társasjátékok fiúknak, amik magas színvonalon versenybe képesek szállni a számítógépes játékokkal. A stratégiai gyors vagy hosszabb játékok széles skálában elérhetőek a játékboltokban, ahol biztosan szívesen segítenek, hogy milyen játékokat javasolnak kifejezetten fiúknak.