A 3D kerítés

3D kerítés, drótkerítés fák között
augusztus 21, 2021 0 Comments

A mai világban az ember különféle anyagokból készített kerítésekre bukkanhat, amelyek önmagukban hordozzák mind a strapabírást, mind a vonzó megjelenést. Nem csak őriz, szépít is.  A legnépszerűbb típusok ráadásul fából, téglából, fémből vagy akár még betonból is készülnek, így a vásárló teljesen szabadon választhat, igényeinek megfelelően.

Különösen figyelemre méltóak a hegesztett 3D kerítések, amelyek kialakításuk és anyaguk jellemzői miatt képesek ellátni a minőségi kerítés funkcióit, ráadásul mindezt kedvező áron.

A 3D kerítés előhorganyzott huzalból van hegesztve, és elektrosztatikus porbevonattal van bevonva. A huzalátmérő lehet 4 mm, a 4,3 mm, vagy akár 5 mm-es is. Az ezek közül kiválasztott méretnek így mind a minőség, mind az ár szegmens számára meg kell feleljen. A 3D kerítések legelterjedtebb színei RAL 6005 zöld és RAL 7016 antracit.

A 3D kerítés egyik legfontosabb jellemzője, valamint előnye a tartóssága és praktikussága. Ez annak is köszönhető, hogy a kerítés hálós metszetű fémtermék. Az egyik szakasza egymásra hegesztett vasrudakból készül. Ezt pedig tovább erősíti a horganyzott acél, amely garantálja a kerítés tartósságát és kiváló minőségét.

A termék szinte univerzális, és leggyakrabban önkormányzati területi egységek elkerítésére használják. Abszolút átláthatósága miatt viszont nem mindig célszerű bizonyos típusú magánterületek kerítésének.